Kapcsolat

SAVARIA POST Kft.

9700 Szombathely,
Óperint u.23.
Mobil:
+36305006214
E-mail:
info@savariapost.hu

Szórólap terjesztés / Terjesztés Ausztriában

Terjesztés AusztriábanTerjesztés Ausztriában

Szórólap terjesztést Ausztria teljes területén vállalunk Több éve partnerei vagyunk annak az ausztriai terjesztő hálózatnak, melynek szolgáltatását Magyarországon kizárólagosan a Savaria Post Kft. értékesíti.

Partnercégünk Nyugat-európai színvonalú szolgáltatása a garancia arra, hogy a lehető legteljesebb mértékben meg tudjunk felelni ügyfeleink elvárásainak.

Az Ausztria területén történő reklámújság, szórólap terjesztés hatékonyságára vonatkozóan tapasztalatainkra alapozva, számos hasznos információval tudunk szolgálni, segítve ezzel, határon túli marketingkampányának megtérülését.

Egy másik ország népének mentalitása nagyban különbözhet a sajátunktól, ami megköveteli, hogy annak megfelelően szólítsuk meg őket. Nem elég, ha Ön azt gondolja, hogy a termék vagy szolgáltatás, melyet nyugati szomszédainknak kínál, kedvezőbb árú, mint amit ő saját országában igénybe venne, – ha nem megfelelően szólítja meg, nem ér célba üzenete.

Válassza Ön is az együtt gondolkodást, melynek eredménye a tökéletes szórólap, és a megtérülő reklámkampány. Maradéktalanul!

Kérje ajánlatunkat szórólap, reklámújság terjesztésére, reklámkiadvány készítésére.


« Vissza az előző oldalra!

SAVARIA POST Kft. - Magyar