Kapcsolat

SAVARIA POST Kft.

9700 Szombathely,
Óperint u.23.
Mobil:
+36305006214
E-mail:
info@savariapost.hu

Minőségbiztosítás / Ellenőrzés

EllenőrzésEllenőrzés

Ha ez nem így lenne, cégünk nem tudna garanciát vállalni a terjesztés minőségére. Ez a legalapvetőbb feltétele annak, hogy egy terjesztő cég minőségi munkát tudjon végezni. Belső és közös ellenőrzési jegyzőkönyveinkbe bármikor betekintést engedünk.

Ezen túl megbízóinknak bármilyen ellenőrzéssel kapcsolatos kérését maradéktalanul figyelembe vesszük, akár különleges ellenőrzéseket, –nyomon követő ellenőrzés – is tudunk biztosítani, melynek feltételeiről irodánkban tájékozódhat.

Már a szerződéskötés előtt tájékozódhat az általunk terjesztett valamennyi szórólap terjesztési hatékonyságáról. Megadjuk az általunk terjesztett szórólapok nevét és terjesztési időintervallumát és ez alapján ellenőrizheti terjesztésünk várható minőségét. Javasoljuk, hogy ezt a piac többi résztvevőjével is tegye meg, így a szép szavakat és magas százalékú eredményeket már előre leellenőrizheti.

Az általunk vállalt területekre akár 99,9%-os terjesztési garanciát vállalunk a szórólap nyomtatási költségének megtérítésére vonatkozóan is, szigorú, egyedi ellenőrzési tematika szerint.


« Vissza az előző oldalra!

SAVARIA POST Kft. - Magyar